Normativa de seguretat

Recomanacions als veïns:

1. Retireu els vehicles de la zona per on passarà el Corre-cuita. Consulteu-ne els dies i els itineraris.
2. Tanqueu les portes, les finestres i els balcons. Baixeu les persianes i protegiu les obertures per tal d’impedir l’entrada de coets i guspires que puguin causar incendis.
3. Recolliu la roba estesa o altres elements tèxtils com banderes, domassos…

Participeu amb seguretat:

  • Per participar al Corre-cuita del Camell, recomanem portar ROBA DE COTÓ, COLL TANCAT, MÀNIGA LLARGA, MOCADOR AL COLL I CALÇAT FLEXIBLE, LLEUGER I TANCAT.
  • Sempre s’ha de córrer en la direcció del Camell. No se li ha d’obstruir mai el pas. No agafeu ni destorbeu cap dels seus membres.
  • Les persones amb mobilitat reduïda i els infants no han d’estar a les primeres files ni a les zones de foc. En qualsevol cas, els petits han d’anar acompanyats d’un adult i ES PROHIBEIX LA PARTICIPACIÓ I PRESÈNCIA DE COTXETS D’INFANTS I ANIMALS DE COMPANYIA.
  • El públic que participa en els actes del corre-cuita és el responsable primer i únic dels accidents que es puguin patir.
  • Els organitzadors vetllem constantment pel bon funcionament de les activitats, però no poden estar sempre alerta dels actes irresponsables de la gent que no segueixi els consells.
Normativa de Seguretat dels Corre-cuites del Camell
Plànol Zones de foc i Seguretat Sortida Plaça de la Vila

Aquesta zona de seguretat és aproximada i només serveix per a la sortida del Camell a la plaça. Ni Camell ni Diables accediran directament en aquesta zona, però no podem garantir que no hi arribin les espurnes. Cal venir preparat i protegit.

De tornada al local el Camell i els Diables passaran encesos des del Carrer Major fins al Carrer Verdaguer per poder arribar al Pati de Ca n’Ametller, on no s’apagaran fins que no es tanquin les portes.

 
traca2