Corre-cuita i Sarau d’Espurnes

El dissabte de Festa Major, els Timbalers del Camell surten mitja hora abans de la sortida de la bèstia per començar a animar l’ambient i anunciar que s’acosta el moment esperat per tothom.

El Camell treu el cap cada any pel carrer del Camell, l’Enric Granados, a 2/4 de 9 del vespre, després de l’encesa de la traca. Acompanyat sempre de “La presó del rei de França” de la Companyia Elèctrica Dharma omple la plaça de foc, fum i corredisses.

Vídeo del Corre-cuita muntat en motiu de la Fira de la Candelera 2021

Després, surten els diables acompanyats de “Stella Splendens“, de la Companyia Elèctrica Dharma, omplint la plaça de foc, llum i color.


El recorregut del Corre-cuita habitual és el següent:

FESTA-MAJOR
Aquest recorregut no és en cap cas el definitiu, pot veure’s sotmès a canvis per diversos motius. En aquest cas, les modificacions s’anunciaran a través de les xarxes socials de l’entitat.

Música del Corre-cuita

Hi ha dues cançons que ja són imprescindibles a la plaça de la Vila per acompanyar la sortida de la bèstia. La primera i la més coneguda és La presó del Rei de França de la Companyia Elèctrica Dharma. Amb aquesta cançó el Camell fa la seva aparició a la plaça i a Molins se la coneix com “La cançó del Camell”.

La Presó del Rei de França de la Companyia Elèctrica Dharma

D’altra banda, el Camell balla al ritme de l’Àngel de la Dansa, també de la Companyia Elèctrica Dharma, acompanyat dels seus diables després de la seva sortida amb l’Stella Splendens del mateix grup.

L’Àngel de la Dansa de la Companyia Elèctrica Dharma
 
traca2