Notícies

Aquesta Festa Major el Camell estrena Concurs a Instagram a mans de l’entitat Els Amics del Camell

cartell-concurs-instagram-2016
Enguany, els Amics del Camell organitzen, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei, el I Concurs d’Instagram del Camell.
Així, sota els hashtags #somcamell i #fotocamell2016 des de l’inici de la Festa Major 2016 i fins el 3 d’Octubre a les 23:59h tots els usuaris d’Instagram i seguidors de @camellmolins podran participar al I Concurs d’Instagram del Camell de Molins de Rei penjant les seves fotografies de la festa.
Les imatges han de ser de qualsevol acte del Camell durant la Festa Major d’enguany i qui la pública ha de ser l’autor de la fotografia. El guanyador/a del concurs es donarà a conèixer a partir del dia 5 d’Octubre de 2016 a través del compte d’Instagram del Camell i serà guardonat amb un lot de productes del Camell.
Cal tenir en compte que @camellmolins i els Amics del Camell podràn utilitzar totes les imatges participants del concurs per a futures comunicacions pròpies, anomenant sempre l’autor de la fotografia.
Les bases completes del concurs es poden consultar a Instagram al perfil de @camellmolins.

CANVIS AL KAOS

14195997_1214970345221884_8243560629205286282_o
El Kaos de Foc és la carretillada final dels Diables del Camell. Se celebra un cop l’any, durant la festa major, i té lloc a la plaça de l’esgl​é​sia quan el seguici del Camell acaba el seu corre​-​cuita. Aquest any el ​K​aos pren un canvi de rumb i deixa les escales de l’esgl​é​sia lliures perquè tothom pugui gaudir del final de festa en primera persona i amb una vista privilegiada.​ ​T’ho pedras? No t’ho pensis més i troba el teu lloc a les escales de l’esgl​é​sia el dissabte 1 d’octubre quan acabi el corre​-​cuita del Camell! T’hi esperem!​​

​FOC, FOC, FOC
#somcamell #somdiables #carretillada #35anys​

traca2