Calendari

01/10/2016 Hora: 17:00h PRESENTACIÓ PETIT CAMELL
més informació

Lloc: Plaça de la Vila
AMPLIEM LA FAMÍLIA!
La gran novetat d’enguany és l’aparició d’un nou PETIT CAMELL. La inauguració i bateig de la SECCIÓ INFANTIL DELS AMICS DEL CAMELL es farà el DISSABTE 1 D’OCTUBRE a les 17:00h des de la PLAÇA DE L’AJUNTAMENT.
El bateig continuarà a l’espectacle del vespre amb el Camell gros, a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament.
El recorregut començarà a les 17h de la tarda des de la Plaça de la Vila: Plaça de l’Ajuntament, Carrer Rafael de Casanovas, Plaça del Mercat, Carrer Major, Plaça de l’Ajuntament.
Serà un acte amb caràcter infantil, però cal anar amb roba de cotó, coll tancat, mocador al coll i calçat lleuger i còmode. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult en tot moment i es recomana evitar els cotxets d’infants​ i tenir present la normativa de seguretat dels actes de foc. ​
FOC, FOC, FOC
#somcamell​ #petitcamell

24/09/2016 DESPERTA EL CAMELL
més informació

Com cada any, el dissabte abans de Festa Major els Amics del Camell organitzaran tot un conjunt d’activitats infantils al Pati de ca n’Ametller per despertar el Camell.
Hi haurà diferents activitats infantils com Pintar la cara, l’Escalèxtric del Camell o Pinta el Camell, etc. A més, hi haurà un bar organitzat per l’entitat i una paradeta on s’hi podran comprar mocadors, barrets, i tot el merxandatge de la bèstia per anar ben preparats el dia del corre-cuita.
Us hi esperem a tots!
FOC, FOC, FOC CAMELL ​

29/09/2016 MATINES DEL CAMELL
més informació

Amb la Festa Major arriben les tradicionals Matines del Camell.
Pre-Matines (5:00am): Després de l’empalmada de Festa Major, a les 5:00h del matí, començaran les pre-matines del Camell, des de la Plaça de la Llibertat, amb els Timbalers del Camell, que s’encarregaran de fer soroll per tot el poble i de portar la gent a la plaça.
Inici Corre-cuita Matines (6:00am):l a la plaça de la Vila, amb el recorregut habitual. Tornarem a veure sortir el sol!
(Consulteu el recorregut i la normativa de seguretat a l’esdeveniment del Facebook, a la pàgina Facebook de l’entitat o en aquesta mateixa web).

01/10/2016 DÓNA-LI EL XUMET AL CAMELL
més informació

Dissabte de Festa Major, al matí, podreu trobar els Amics del Camell (amb el Camell!) a la Plaça de la Llibertat. Els més petits de la casa podran donar-li el xumet al Camell i demostrar que ja s’han fet grans!
A més, hi trobareu una paradeta amb el merxandatge de la bèstia per poder anar ben equipats al corre-cuita.
FOC, FOC, FOC CAMELL

01/10/2016 CORRE-CUITA I SARAU D’ESPURNES
més informació

Enguany serà un corre-cuita especial. la nostra bèstia fa 35 anys!
Com cada any, durant el recorregut hi haurà diferents punts emblemàtics, però amb novetats:
– Sortida amb Sarau d’Espurnes: a la Plaça de la Vila des del carrer Enric Granados tot acompanyat de la Presó del Rei de França de la Companyía Elèctrica Dharma.
– Túnel de Foc: al carrer de baix (Rafael de Casanova) a l’alçada de la Plaça del Pati del Palau
– Escaletes de l’Estació.
– Traca i Ball de Diables: a la Plaça de la Creu , un cop hagin petat les traques, Ball de Diables del Camell, la música anirà a càrrec del grup Xaloc, grallers de Reus.
– Escaletes del mercat
– Kaos de Diables: a la plaça de l’església, en acabar el recorregut, Kaos de foc dels Diables del Camell. Enguany, s’estrena la peça musical de la carretillada dels Diables a càrrec de la banda Vilanovina INXA BRASS BAND.
– Tanquem el Camell: baixada del Camell fins al pati de Ca n’Ametller i final de festa amb la tancada de la bèstia.
FOC, FOC, FOC CAMELL
(Consulteu el recorregut i la normativa de seguretat a l’esdeveniment del Facebook, a la pàgina Facebook de l’entitat o en aquesta mateixa web).

traca2